ruitersport Zeewolde

Het laatste nieuws van de manege

Zondag 23 juli buitenrit met lunch om 11:00.

Woensdag 19 juli is de longeercirkel bezet van 13:30u tot 15:00u ivm instructieweek. 

Zaterdag 29 juli is de binnenrijbaan bezet vanaf 16:00 ivm FNRS wedstrijd.

Zondag 30 juli is de buitenrijbaan bezet van 9:30u tot 17:30u ivm KNHS wedstrijd. De binnenbaan is bezet van 11:00u tot 16:00u

Extra buitenritten gepland!
23 juli: Lunchrit 12u-15u
6 aug: stap-draf rit 1,5u
ma 7 aug: 13:30u-15:30u
20 aug: 2u rit 10u-12u

 

Extra inhaalmogelijkheden tijdens vakantie en extra les

Tijdens de vakantie periode hebben wij een kleine wijziging wat betreft het inhalen van de lessen. Normaal gesproken kan je per kwartaal 1 les inhalen (dit kun je lezen in de kwartaalvoorwaarden die op onze website www.manegezeewolde.nl staan).

Echter tijdens de vakantie periode tot en met september 2017 willen wij u de gelegenheid geven om totaal 3 gemiste lessen in halen. Indien je langer op vakantie gaat kun je dus dit keer, t/m september, meer dan 1 les (maximaal 3) inhalen.  Indien je vakantie al bekend is, kun je ook voor die tijd gebruik maken van  de inhaalmogelijkheden.

Onze kwartalen zijn  bewust verdeeld in feb-apr, mei-jul, aug-okt en nov-jan, zodat de vakantie periode in twee kwartalen valt, zodat er meer inhaalmogelijkheid is voor de vakantie.

Graag willen wij jullie vragen, indien je dit nog niet gedaan hebt, uw vakantie door te geven. Zo kunnen wij u tijdig op de hoogte stellen van samen gevoegde lessen.

 

Rijles ipv bosrit
In de zomer periode merken wij dat er mensen zijn die minder graag met een bosrit mee gaan tijdens een reguliere les, daarom starten wij in de periode van 21-7 t/m 25-8 op de vrijdagavond om 20:00 een les die deze periode in de bak blijft.

Deze les is speciaal voor de mensen die liever les in de bak hebben en rijd je in plaats van je eigen bestaande les op dit moment en wanneer deze periode is afgelopen ga je weer terug naar je eigen les. Deze les wissel je deze periode voor vast met je gewone les.
 

Mocht u vragen hebben, of een afspraak willen maken voor inhaallessen kunt u altijd bellen, mailen of langs komen.

 

 

Mooie kleedruimtes en handige lockers boven de kantine!

Wedstrijduitslagen en laatste nieuws