Neem contact op met Ruitersportcentrum Zeewolde

Lijkt paardrijden u leuk en wilt u beginnen met paardrijlessen? Wilt u graag deelnemen aan springlessen, wedstrijden en buitenritten? Of bent u op zoek naar een paard? Kom dan eens langs bij Ruitersportcentrum Zeewolde. Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het formulier in, stuur een e-mail of bel 036 - 522 28 02.​

036 - 522 28 02

 info@manegezeewolde.nl 

Dasselaarweg 18,

    3896 LT Zeewolde

Maandag - Vrijdag                                            8:00 - 22:00
Zaterdag - Zondag                                           8:00 - 18:00

Bereikbaarheid

Ruitersportcentrum Zeewolde ligt in Flevoland aan de zuidwestkant van Zeewolde, tegen de uitgestrekte bossen van het Horsterwold aan. De Dasselaarweg is een zijweg van de Spiekweg, waardoor de bereikbaarheid vanuit alle richtingen eenvoudig is. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid, ook voor dagtochten.

 

Contactgegevens:
Fam. P.J. Mensink
Dasselaarweg 18
3896 LT Zeewolde
T: 036 - 522 28 02
@: info@manegezeewolde.nl

Routebeschrijving:
Komend vanaf Nijkerk/A28:
Komend vanaf de Berencamperweg na 4 km eerste afslag op de rotonde richting Spiekweg. Neem afslag Nuldernauw. U bevindt zich nu op de Dasselaarweg. Na ongeveer 2 kilometer bevindt RSC Zeewolde zich aan uw linkerhand.

 

Komend vanaf Gooische Weg (Almere/Lelystad):
Neem op het grote kruispunt afslag Zeewolde. Bij de rotonde neemt u de eerste afslag. Daarna neemt u de rotonde driekwart naar de Horsterweg. De volgende rotonde neemt u een kwart. U bevindt zich nu op de Dasselaarweg. Na ongeveer 200 meter bevindt de manege zich aan uw rechterhand.

Aanmelden?

Wilt u zichzelf of uw kind aanmelden voor manegelessen? Stuur dan een e-mail naar info@manegezeewolde.nl. Voor sommige lessen, categorieën of leeftijden is er een wachtlijst. Na aanmelding wordt u automatisch op deze wachtlijst geplaatst en ontvangt u bericht wanneer u met de lessen kunt aanvangen. Vermeld ook de rijervaring en eventuele bijzonderheden (zoals factoren die van invloed kunnen zijn op het rijden, de indeling in de rijgroep, medische beperkingen) in de e-mail.